Kan niet wakker worden

Je Tesla wordt wakker doordat Tesla hem een sms stuurt.

Hoe lang het duurt voordat het voertuig het sms-bericht ontvangt en wakker wordt, hangt af van het individuele voertuig en de lokale mobiele ontvangst.

Wekfouten herstellen

Er zijn een paar dingen die je kunt doen:

1. Koppel telefoontoets waarmee het voertuig via Bluetooth kan worden gewekt.
  2. Start het voertuig opnieuw om een tijdelijk probleem op te lossen.
  3. Verbreek de verbinding met WiFi en laat het voertuig vertrouwen op een mobiele verbinding.
  4. Verbeter de mobiele ontvangst door op een andere locatie te parkeren.

In zeldzame gevallen kan het voertuig een nieuwe 12V-batterij of connectiviteitskaart nodig hebben. Tesla Service kan helpen bij de diagnose en vervanging van deze onderdelen.