Uw Tesla herstarten

Zoals elk stukje software of hardware, kan je voertuig niet meer reageren of ongewoon gedrag vertonen.

Je kunt de hoofdcomputer van het voertuig opnieuw opstarten om veel problemen te verhelpen door beide scrollknoppen op het stuurwiel ingedrukt te houden totdat het scherm wordt uitgeschakeld.

Als het probleem zich blijft voordoen, probeer het voertuig dan uit te schakelen.

Als u vaak opnieuw moet opstarten

Als de connectiviteit regelmatig wegvalt en regelmatig opnieuw moet worden opgestart, dan kan het zijn dat Tesla de 12V-batterij of de connectiviteitskaart moet vervangen.