Voertuigen toevoegen

Tessie synchroniseert met alle voertuigen in je Tesla-account.

Een nieuw voertuig toevoegen

Druk op Instellingen > Verbindingen > Synchroniseren.

Een nieuw voertuig toevoegen vanuit een ander Tesla-account

1. Open de Tesla app voor elk voertuig dat u wilt toevoegen
  2. Tik op Beveiliging > Bestuurders beheren > Bestuurder toevoegen en e-mail of sms de uitnodigingslink naar jezelf
  3. Open de Tesla app voor het voertuig dat al in Tessie staat en tik op de uitnodigingslink. Het voertuig zou nu moeten verschijnen in je Tesla app.
  4. Open Tessie en tik op Instellingen > Verbindingen > Synchroniseren

Heb je meer hulp nodig? Neem contact met ons op support@tessie.com support@tessie.com