Vermiste voertuigen

Als een voertuig ontbreekt in je account, heb je waarschijnlijk een ander Tesla-account gekoppeld.

Zo los je het op:

  1. Klik hier om uit te loggen van Tesla's website
  2. Open de Tesla app, tik op het menupictogram en lees de e-mail onder je naam
  3. Selecteer in Tessie Instellingen > Connectiviteit > Schakel Tesla-account en gebruik hetzelfde e-mailadres
  4. Tik op Synchroniseren om je voertuigen te synchroniseren

Heb je meer hulp nodig? Neem contact met ons op support@tessie.com support@tessie.com