Vermiste voertuigen

Als Tessie aangeeft dat er geen actief voertuig in je account staat, heb je mogelijk een Tesla-account gekoppeld zonder voertuigen. Dit is wat u moet doen:

  1. Open de Tesla app, tik op uw profielicoon en lees de e-mail
  2. Selecteer in Tessie Instellingen > Connectiviteit > Overstappen en gebruik hetzelfde e-mailadres

Heb je meer hulp nodig? Neem contact met ons op support@tessie.com support@tessie.com