Aandrijving volgen

Het cloud platform van Tessie bewaakt je Tesla 24/7 en registreert automatisch alle rijactiviteiten voor je. Geen app, mobiel apparaat of voertuighardware nodig!

Bekijk een prachtige, gedetailleerde geschiedenis van je rijgedrag. Blader en verken kaarten, grafieken en meer.

Ritgegevens kun je vinden op dash.tessie.com/drives of selecteer Drives in de app.

Hoe schakel ik het in of uit?

Zie Directe telemetrie.

Wat is de invloed op de batterij?

Tessie en Direct Telemetry zijn zeer energiezuinig en verbruiken geen extra batterijen.

Hoe worden deze gegevens gebruikt?

De gegevens zijn jouw eigendom en zijn alleen voor jouw eigen gebruik. Zie Privacy voor meer informatie.