Directe telemetrie

Nu in bèta

Directe telemetrie is 's werelds beste telemetriesysteem voor voertuigen. Het is gebaseerd op het Tesla Fleet Telemetry-framework en bestaat uit een geavanceerde, end-to-end versleutelde gegevensstroom rechtstreeks tussen uw voertuig en ons cloudplatform, die diepgaande systeemgegevens mogelijk maakt, zoals batterijtemperaturen, servicewaarschuwingen en meer.

Vereisten

• Voertuigbezit
  • Firmwareversie voertuig 2023.20.6 of later
  • Virtuele sleutel moet worden toegevoegd aan het voertuig

Directe telemetrie inschakelen

Selecteer de informatiecirkel naast de naam van het voertuig in de web- of app-interface en selecteer Directe telemetrie beheren.

Het duurt meestal 2 tot 10 minuten voordat Direct Telemetry begint met het verzenden van gegevens. Mogelijk wordt Gesynchroniseerd met voertuig: In afwachting gedurende maximaal 48 uur terwijl de configuratie wordt geverifieerd.

Updates toepassen

We brengen regelmatig draadloze telemetrie-updates uit. Als er een update beschikbaar is, wordt er een knop Update toepassen weergegeven onder Directe telemetrie beheren.

In afwachting van updates worden deze uiteindelijk automatisch geïnstalleerd op het voertuig, maar je kunt op Update toepassen drukken om de update onmiddellijk toe te passen. Updates worden naadloos toegepast en onderbreken Direct Telemetry of andere functies van het voertuig niet.

Kenmerken

Directe telemetrie is nog in ontwikkeling. De huidige functies staan hieronder:

• Batterij > Energie
  • Batterij > Temperatuur
  • Batterij > Stroom
  • Batterij > Spanning
  • Activiteit > Resterende energie
  • Activiteit > Batterijtemperatuur
  • Activiteit > Accustroom
  • Activiteit > Batterijspanning
  • Waarschuwingen > Firmware-waarschuwingen
  • Batterij > Levensduur energieverbruik