Automatisch volgen

Het cloudplatform van Tessie bewaakt je Tesla 24/7 en registreert automatisch alle activiteiten voor je.

Deze activiteit wordt verzameld onder Drives, Charges, Idles en Activity.

Hoe schakel ik het in?

Tracering wordt automatisch geactiveerd nadat u uw Tesla-account hebt gekoppeld en Tessie hebt geactiveerd.

Het gebeurt allemaal in de cloud - geen app, mobiel apparaat of voertuighardware nodig!

Hoe werkt het?

Zie Telemetriemethoden om te leren hoe tracering werkt.

Wat is de invloed op de batterij?

Tessie maakt geen verbinding met het voertuig en heeft geen invloed op je accu.

Hoe worden deze gegevens gebruikt?

De gegevens zijn jouw eigendom en zijn alleen voor jouw eigen gebruik. Zie Privacy voor meer informatie.

Hoe kan ik tracking uitschakelen?

Selecteer Instellingen > Connectiviteit > Voertuigvolgsysteem: Uitschakelen.