Telemetrie methoden

Tessie gebruikt twee verschillende methoden om verbinding te maken met je Tesla, afhankelijk van je model, jaar en instellingen:

Polling

How it works: Tessie <> Tesla <> Your Tesla

Tessie vraagt regelmatig voertuiggegevens op bij Tesla om analyses te verzamelen. Tesla probeert contact op te nemen met het voertuig, de gevraagde gegevens op te halen en terug te sturen naar Tessie.

Directe telemetrie

How it works: Tessie <> Your Tesla

Tessie configureert je voertuig om telemetriegegevens rechtstreeks naar Tessie te streamen via een end-to-end versleuteld kanaal.

Meer informatie over directe telemetrie.