Kosten bijhouden

Bekijk de details van elke lading: kosten, energieverbruik, vermogen van de lader en meer.

Oplaadsessies kun je vinden via dash.tessie.com/charges of selecteer Charges in de app.

Hoe schakel ik het in of uit?

Zie Directe telemetrie.

Wat is de invloed op de batterij?

Tessie en Direct Telemetry zijn zeer energiezuinig en verbruiken geen extra batterijen.

Hoe worden deze gegevens gebruikt?

De gegevens zijn jouw eigendom en zijn alleen voor jouw eigen gebruik. Zie Privacy voor meer informatie.