Apple horloge

Bedien je Tesla vanaf je Apple Watch via wifi, mobiele telefoon en Bluetooth.

1. Download de Tessie iPhone app.
  2. Open Tessie op je Apple Watch.

Als Tessie niet op je Apple Watch staat, kun je het hier installeren:

1. Open de Watch-app op je iPhone.
  2. Scroll naar beneden naar Beschikbare apps en tik op Installeren.

Bedien je Tesla met Bluetooth

Schakel Watch Key in om Auto Unlock, Walk Away Lock en Bluetooth-bediening aan je horloge toe te voegen.

Bedien je Tesla vanaf je horloge

Gebruik complicaties om je Tesla te bedienen vanaf elke Apple Watch.

Als je niet automatisch bent aangemeld

Start eerst beide apparaten opnieuw op en open dan Tessie op je iPhone.

Als je nog steeds niet bent aangemeld op je Apple Watch, kan het zijn dat hangende software-updates de synchronisatie tussen je apparaten verhinderen. Pas eventuele updates toe op beide apparaten en open vervolgens Tessie op je iPhone.

Als de app niet wordt weergegeven onder beschikbare of geïnstalleerde apps

Je Apple Watch wordt mogelijk niet ondersteund. Tessie vereist functionaliteit die Apple heeft geïntroduceerd in WatchOS 8.0. WatchOS 8.0+ wordt ondersteund op Apple Watch Series 3 en hoger.

Je kunt je WatchOS-versie controleren in de Watch-app door naar Algemeen > Over > Versie te gaan.