Apple Watch-complicaties

Bedieningselementen toevoegen aan het gezicht van je Apple Watch

1. Houd de wijzerplaat ingedrukt.
  2. Tik op Bewerken.
  3. Veeg naar Complicaties.
  4. Tik op de complicatie op de wijzerplaat en selecteer een willekeurige complicatie.

Ingebouwde complicaties

• Batterij #1 (primair voertuig)
  • Batterij #2 (hulpvoertuig)
  • Vergrendelen/Ontgrendelen
  • Slot
  • Klimaat
  • Schildwachtmodus
  • Koffer vooraan
  • Achterklep
  • Laadpoort
  • Start
  • HomeLink
  • Flash
  • Alle deuren ( horlogesleutel vereist)
  • Linker voordeur ( horlogesleutel vereist)
  • Rechter voordeur ( horlogesleutel vereist)
  • Linkerachterdeur ( horlogesleutel vereist)
  • Rechterachterdeur ( horlogesleutel vereist)

Maak je eigen complicatie

1. Maak een snelkoppeling op je iPhone of iPad.
  2. Schakel Toon bij uitvoeren uit onder elke actie in je snelkoppeling.
  3. Schakel Toon op Apple Watch in bij de instellingen van de snelkoppeling.
  4. Voeg de complicatie toe aan je wijzerplaat. Hij staat dan onder Snelkoppelingen > (Naam van je snelkoppeling).

Frequentie bijwerken

Om de levensduur van de batterij te optimaliseren, werkt Apple Watch de complicaties op actieve wijzerplaten ongeveer elke 15 minuten bij.

Complicaties op inactieve wijzerplaten worden bijgewerkt als je ernaar overschakelt.

Als complicaties niet worden bijgewerkt

Je kunt je Apple Watch opnieuw opstarten om verschillende complicatieproblemen op te lossen.