Firmware-waarschuwingen

Naast rij-, oplaad- en onderhoudswaarschuwingen houdt Tessie ook hardware- en onderhoudswaarschuwingen van je voertuig bij.

Waarschuwingscodes en -beschrijvingen worden gerapporteerd door je Tesla. Tessie kan hier geen ondersteuning voor bieden.

Toegang tot firmwarewaarschuwingen

Ga naar dash.tessie.com/firmware/alerts of selecteer Alerts > Firmware Alerts.

Toegang tot low-level servicecodes

Schakel Directe telemetrie in om toegang te krijgen tot gedetailleerde, low-level servicecodewaarschuwingen.

Heb je meer hulp nodig? Neem contact met ons op support@tessie.com support@tessie.com