Virtuele sleutel

Voeg de virtuele sleutel van Tessie toe aan je Tesla om veilige, end-to-end versleutelde communicatie via internet mogelijk te maken.

Vereisten

• Model 3, Y, Cybertruck, Semi of 2021+ Model S/X
  • Instellingen > Connectiviteit > Next-Gen moet zijn ingeschakeld

Virtuele sleutel inschakelen

1. Open de Tesla app en selecteer een voertuig
  2. Bezoek tessie.com/key vanaf je telefoon of desktop
  3. De Tesla app zal u vragen om de sleutel toe te voegen aan uw geselecteerde voertuig

Nadat de sleutel is toegevoegd, wordt deze in het scherm Vergrendelingen van het voertuig weergegeven als tessie.com Fleet Key.

Problemen?

Zie Problemen met virtuele sleutels oplossen.