Problemen met virtuele toetsen oplossen

Als de Tesla-app niet wordt geopend als u op Klaar Setup drukt

Probeer deze oplossingen:

• Ga naar tessie.com/key vanaf je bureaublad en scan de QR-code met de camera van je telefoon.
  • (iOS) Stel de standaardbrowser van je telefoon in op Safari
  • (iOS) Scroll omhoog en tik op de blauwe knop Openen bovenaan de webpagina
  • (Android) Gebruik de Firefox-browser en selecteer "Open in app" in het menu
  • Installeer de Tesla app opnieuw

Als de prompt Virtuele sleutel niet verschijnt in de Tesla app

Forceer het sluiten van de Tesla-app en probeer het opnieuw.

Als de Tesla app zegt "Voertuig niet kunnen delen: [...] u hebt tessie.com geen toegang verleend tot uw account".

1. Tik in de Tesla app op uw profielicoon en lees de e-mail
  2. Selecteer in Tessie Instellingen > Connectiviteit > Overstappen en gebruik hetzelfde e-mailadres
  3. Ga naar tessie.com/sleutel en probeer het opnieuw

Als de Tesla app zegt "Kan voertuig niet delen: Request timed out".

Verbeter de connectiviteit van het voertuig door WiFi, mobiele telefonie of een mobiele hotspot te gebruiken.

Als de Tesla-app zegt "Kan voertuig niet delen: telefoontoets instellen en probeer het opnieuw"

1. Tik in de Tesla-app op Beveiliging > Best practices voor telefoonsleutels > Telefoonsleutel resetten
  2. Stel in de Tesla app de Phone Key opnieuw in
  3. Ga naar tessie.com/sleutel en probeer het opnieuw