540 Fout voertuigserver

U kunt een "540 Vehicle Server" foutmelding krijgen in uw Tesla app wanneer er te veel verzoeken zijn gedaan aan uw voertuig.

Om het probleem onmiddellijk te verhelpen, start je je Tesla opnieuw op.

De onderliggende oorzaak herstellen:

1. Als je ooit een andere Tesla of oplaadapp of -website hebt gebruikt, reset dan het wachtwoord van je Tesla-account. Dit is zelfs nodig als je de apps hebt verwijderd, omdat de services het voertuig blijven volgen.
  2. Kijk naar de signaalbalken in het voertuig. Als er een slecht mobiel signaal is, maak dan verbinding met WiFi. Als er een slecht WiFi-signaal is, verbreek dan de verbinding met WiFi.
  3. Als je de neiging hebt om meerdere besturingselementen tegelijk in te drukken of de API te gebruiken, wacht dan langer tussen opdrachten of API-verzoeken.