Overstappen naar een jaar- of maandabonnement

Voor App Store-abonnementen

Ga naar https://apps.apple.com/account/subscriptions, selecteer Tessie en kies een optie.

Voor Google Play-abonnementen

Selecteer Instellingen > Account > Abonnement > Upgraden naar Jaarlijks

Je kunt ook je huidige abonnement laten verlopen en dan een ander abonnement kiezen wanneer dit verloopt.

Voor Stripe-abonnementen

Selecteer Instellingen > Account > Abonnement > Abonnement beheren en tik op Plan bijwerken.

Voel je je vrijgevig?

Apple en Google nemen tot 30% van je betaling als hun eigen commissie. Als je Tessie wilt helpen steunen, kun je overstappen op Stripe billing, dat geen commissie inhoudt.

Om over te stappen, klik je hier vanaf je bureaublad en klik je op Overstappen op Stripe Billing. Vergeet niet je bestaande abonnement op te zeggen.