Tokens verversen

In plaats van met Tesla te communiceren via je e-mail of wachtwoord, gebruikt Tessie een verversingstoken, wat veiliger is. Een refresh token is een lange reeks gerandomiseerde tekens. Ze maken deel uit van de OAuth-standaard, het gestandaardiseerde protocol voor het koppelen van accounts op internet.

Wanneer je je aanmeldt bij Tesla, voorziet Tesla Tessie automatisch van een verversingstoken.

Een token genereren

Je kunt eenvoudig zelf een refresh token genereren met de Tesla Tokens Android app, Auth app voor Tesla iOS app of Tesla Info website. Dit zijn onafhankelijk onderhouden diensten en Tessie heeft geen affiliatie.