Teslascoop

Importeer je rij- en laadgegevens uit Teslascope.

1. Exporteer in Teslascope je "rijvoortgang" en "kosten" gegevens. Deze bestanden worden doorgaans charges-[naam].csv en drives-progress-[naam].csv genoemd.
  2. Ga in Tessie naar Importeren > Importeren uit Teslascope.
  3. Selecteer voor elke CSV het voertuig dat bij de gegevens hoort en druk op Bestand uploaden.

Dat is het! Tessie verwerkt automatisch al je gegevens.

Als u de foutmelding "Kan niet importeren" krijgt

De rijvoortgangsexport van Teslascope kan mislukken, waardoor het geëxporteerde bestand ongeldige gegevens bevat.

Als u het bestand opent, ziet u mogelijk HTML-code in plaats van een lijst met gegevenspunten. Als uw exportbestand HTML-code bevat in plaats van een lijst met gegevenspunten, neem dan contact op met Teslascope support voor hulp.