IFTTT

Bedien uw Tesla met IFTTT. Automatiseer uw Tesla met behulp van een breed scala aan voorwaarden, inclusief triggers van andere apps.

Notitie: IFTTT vereist een betaald abonnement voor de meeste functies.

Toegang inschakelen

Klik hier en maak een toegangstoken aan, selecteer vervolgens Aanmelden bij Ontwikkelaarsportaal.

Een automatisering maken

1. Meld je aan bij IFTTT en klik op Maken.
  2. Klik op Als dit en configureer een optie, zoals Datum & tijd.
  3. Klik op Then That en kies Webhooks.
  4. Voer voor URL een willekeurig Tessie API eindpunt in, zoals https://api.tessie.com/YOUR_VIN/command/lock
  5. Voer voor Additional Headers "Authorization: Bearer YOUR_ACCESS_TOKEN".

Je bent klaar!

Je kunt elke IFTTT-trigger gebruiken om je Tesla te bedienen. De sky is de limit!