Oplaadkosten

Bereken overal automatisch je oplaadkosten.

Opvoeren

Tessie synchroniseert automatisch de Supercharging-kosten met je Tesla-account.

Opladen in verschillende munteenheden

Wanneer je oplaadt met een andere munteenheid (bijvoorbeeld wanneer je een ander land bezoekt), rekent Tessie de kosten automatisch om naar je eigen munteenheid die je hebt opgegeven onder Instellingen > Weergave > Munteenheid.

Oplaadkosten resynchroniseren

U kunt Instellingen > Elektrische kosten > Oplaadkosten opnieuw synchroniseren selecteren om uw kosten opnieuw te synchroniseren met Tesla Supercharging facturen. Valutaomrekening wordt automatisch toegepast indien nodig.

Opladen thuis, op het werk en meer

Je kunt de kosten automatisch volgen naar elke andere locatie door Automatische kosten inschakelen te selecteren bij elke lading. Je kunt ook het adres selecteren om de locatie op te slaan en er kosten aan toe te voegen.
Zodra je de kosten voor een locatie hebt gedefinieerd, selecteer je Kosten > Oplaadgeschiedenis bijwerken om de kosten automatisch toe te passen op je vorige kosten.

Als opgeslagen locatiekosten niet automatisch worden berekend

Je voertuig staat waarschijnlijk geparkeerd buiten de grenzen van de locatie.

Om de grenzen van de locatie vast te leggen en de kosten toe te voegen:

1. Selecteer Opgeslagen locaties in het menu
  2. Selecteer de locatie
  3. Gebruik de schuifregelaar en de kaart om de blauwe cirkel aan te passen zodat deze het gebied bestrijkt waar het voertuig geparkeerd kan staan
  4. Selecteer Opslaan
  5. Selecteer Kosten > Oplaadgeschiedenis bijwerken om de kosten automatisch toe te voegen