Snelkoppelingen

Bedien je Tesla met de Sneltoetsen-app op iPhone, iPad en Mac.

Een snelkoppeling maken

Zie Een snelkoppeling maken.

Een bestaande snelkoppeling automatiseren

Als je al een snelkoppeling hebt gemaakt, kun je er gemakkelijk een automatisering van maken.

1. Open de Opdrachten-app en tik op Automatisering in de navigatie onderaan.
  2. Tik op Persoonlijke automatisering maken en configureer vervolgens uw trigger.
  3. Tik op 'Voeg actie toe > apps > snelkoppelingen > snelkoppeling uitvoeren.
  4. Selecteer je bestaande snelkoppeling en tik op 'Volgende'.
  5. Verwijder het vinkje bij Vragen voordat u gaat hardlopen.
  6. Tik op Gereed.

Je bent klaar! Je bestaande snelkoppeling is nu geautomatiseerd.

Automatiseringsvoorbeeld: Start het klimaat en laad elke werkdag om 7 uur op tot 100%.

1. Open de Opdrachten-app en tik op Automatisering in de navigatie onderaan.
  2. Tik op 'Maak persoonlijke automatisering aan' en tik op 'Tijd van de dag'.
  3. Selecteer 7 uur 's ochtends, selecteer vervolgens 'Wekelijks' en deselecteer 'Zaterdag en zondag'.
  4. Tik op Volgende.
  5. Tik op 'Voeg actie toe > apps> Tessie > Start Climate.
  6. Tik op + > Apps > Tessie > Laadlimiet instellen en stel vervolgens de oplaadlimiet in op 100%.
  7. Tik op Volgende en verwijder het vinkje bij Vragen voordat je gaat hardlopen.
  8. Tik op Gereed.

Je bent klaar! Je auto start nu het klimaat en begint elke werkdag om 7 uur 's ochtends op te laden tot 100%.