Siri

Gebruik Siri om je Tesla te bedienen vanaf je iPhone, iPad, Apple Watch of HomePod.

Aan de slag

1. Maak een snelkoppeling op je iPhone of iPad om te definiëren wat je wilt dat Siri doet.
  2. Je kunt nu "Hé Siri, maak de auto klaar" (of hoe je je snelkoppeling in stap 1 ook hebt genoemd) zeggen met elk van je apparaten.

Bevestigingsdialogen en prompts voorkomen

1. Open je snelkoppeling en tik op Toon meer op je actie(s).
  2. Schakel Show When Run uit.
  3. Tik op Gereed.

Als je het bericht "Ik heb toegang tot je Tessie-gegevens nodig om dit te doen" krijgt.

Doe het volgende om toegang te verlenen:

1. Open de Instellingen-app op je Apple Watch.
  2. Scroll naar beneden en tik op Siri.
  3. Scroll naar beneden en tik op Gebruik met Siri.
  4. Schakel Tessie in.

Als je een bericht "abonnement vereist" krijgt als je Siri gebruikt

Als je al geabonneerd bent, geeft dit aan dat de snelkoppeling extra machtigingen nodig heeft om te werken. Je kunt deze machtigingen toevoegen door de snelkoppeling eenmaal handmatig uit te voeren via de app Snelkoppelingen.