Alexa

Gebruik Alexa om real-time status te krijgen en uw Tesla te bedienen.

Ga naar de Alexa Skill-pagina voor de VS, het VK, Canada of Australië om Tessie in te schakelen en je account te koppelen.

Nadat je Tessie hebt gekoppeld, kun je dingen zeggen als "Alexa, vraag Tessie Control om het klimaat te starten".

Als je de foutmelding "Kan de vaardigheid op dit moment niet koppelen" krijgt

Voor de Alexa-app moet je de standaardbrowser van je besturingssysteem gebruiken. Zorg ervoor dat je standaardbrowser is ingesteld op Safari op iOS of Chrome op Android.