Widgets voor iPhone, iPad en Mac

Widgets worden niet weergegeven op iOS 17?

Een iOS-bug kan ervoor zorgen dat widgets leeg zijn. Start je apparaat opnieuw op.

Er zijn verschillende widgets beschikbaar voor je iPhone, iPad en Apple Silicon Mac.

Widgets toevoegen aan je vergrendelscherm

1. Houd ingedrukt op het vergrendelscherm om het te bewerken.
  2. Tik op Aanpassen en selecteer je vergrendelscherm.
  3. Scroll naar beneden en tik op Tessie om een widget te selecteren en toe te voegen.
  4. Om een voertuig te selecteren of bevestigingsvragen uit te schakelen, tik je nogmaals op de widget om deze te bewerken.

Statuswidgets toevoegen aan je startscherm

1. Houd ingedrukt op het beginscherm om de wiebelmodus in te schakelen.
  2. Tik op + in de linkerbovenhoek van het startscherm.
  3. Scroll naar beneden en tik op Tessie om een widget te selecteren en toe te voegen.
  4. Houd de widget ingedrukt om een voertuig te selecteren.

Bedieningswidgets toevoegen aan je startscherm

Met bedieningswidgets kun je je voertuig besturen zonder het startscherm te verlaten.

1. Maak een snelkoppeling.
  2. Tik in de app Snelkoppelingen op ... om je snelkoppeling te bewerken.
  3. Tik op het deelpictogram en tik vervolgens op Toevoegen aan beginscherm.

Als Tessie niet verschijnt in de lijst met widgets

Dit is een bekend probleem met iOS. Om het op te lossen, doe je het volgende:

1. Open Tessie.
  2. Schakel over naar een andere app.
  3. Voeg de widget opnieuw toe.

Als widgets niet worden bijgewerkt

Apple beperkt de updates van iPhone- en iPad-widgets tot eens per 15-20 minuten.