Betalingsmethode of factuuradres bijwerken

Ga via de app of website naar Instellingen > Account > Abonnement > Abonnement beheren.

Je wordt doorgestuurd naar de juiste plek om je abonnement te beheren en je kunt je factuurgegevens via dat platform bijwerken.

• Als je een abonnement hebt via iOS, wordt je abonnement beheerd door Apple.
  • Als je je hebt aangemeld via Android, wordt je abonnement beheerd door Google.
  • Als je je hebt ingeschreven via tessie.com, wordt je abonnement beheerd door Stripe.