Brandstofkosten

Ga naar Instellingen > Brandstofkosten om de efficiëntie en brandstofkosten te configureren van het gasvoertuig waarmee je wilt vergelijken. Deze instellingen zijn van invloed op alle brandstofkostenberekeningen in Tessie.

Tessie biedt twee manieren om brandstofkosten te vergelijken:

Bereik toegevoegd tijdens opladen

Opladen > Geschiedenis en Analytics toont brandstofkosten op basis van de actieradius die is toegevoegd tijdens het opladen. Dit is een optimistische vergelijking die ervan uitgaat dat 100% efficiënt wordt gereden.

Rijden in de echte wereld

Ritten > Geschiedenis en Analytics tonen de brandstofkosten op basis van de gereden afstand. Dit is een realistische vergelijking die rekening houdt met de werkelijke rijomstandigheden.