Taggen

Tag je rijgedrag om zakelijke uitgaven, road trips en meer bij te houden.

Je kunt je getagde schijven eenvoudig exporteren voor belastingdoeleinden en meer.

Een schijf markeren

Selecteer het tag-pictogram op de pagina Stations of op de pagina met details over het station.

Tag veel schijven tegelijk

Filter op een lijst met stations en selecteer Alles taggen.

Bijvoorbeeld om snel elke rit die je ooit naar je werk hebt gemaakt te labelen:

1. Selecteer het datumbereik Alle tijden
  2. Selecteer het bestemmingsfilter en selecteer je werklocatie
  3. Selecteer Alles taggen en voer "Bedrijf" in

Een tag hernoemen

Filter op alle stations met de tag en selecteer vervolgens Tag All > New Tag.

Een tag verwijderen

Filter op alle stations met de tag en selecteer vervolgens Tag All > Clear.

Tags worden automatisch verwijderd wanneer geen enkele schijf de tag heeft.

Aandrijvingen met tags exporteren

Filter op alle stations met uw tag en selecteer vervolgens Exporteren naar CSV.

Je kunt de export verder aanpassen door je datumbereik te wijzigen of door de herkomst-, bestemmings- en minimumafstandsfilters te gebruiken.