Roep op.

Je kunt Tessie gebruiken op iPhone, Android, Apple Watch, Wear OS en je desktop om je Tesla op te roepen.

Hiervoor is het voertuigpakket Enhanced Autopilot of Full-Self Driving Capability vereist.

Vanaf december 2023 ondersteunt Tesla Summon niet langer in apps van derden.

Voeg alsjeblieft een duimpje omhoog toe aan de GitHub issue hieronder, zodat ze worden aangemoedigd om er ondersteuning voor toe te voegen:

https://github.com/teslamotors/vehicle-command/issues/114

Heb je meer hulp nodig? Neem contact met ons op support@tessie.com support@tessie.com