Tesla account machtigingen

Bij het koppelen van je Tesla account zal Tesla je vragen om machtigingen voor Tessie te selecteren:

• Profielinformatie - Niet vereist.
  • Voertuiginformatie - Vereist voor alle voertuiggegevens. Als deze optie is uitgeschakeld, werkt Tessie niet.
  • Voertuigcommando's - Vereist voor voertuigbesturingen. Als deze optie is uitgeschakeld, krijg je de foutmelding "Commando verboden" voor besturingselementen.
  • Voertuiglaadbeheer - Vereist voor voertuiglaadcontroles en synchronisatie van Supercharging-facturen. Als deze optie is uitgeschakeld, krijg je de foutmelding "Command forbidden" voor laadregelaars en worden de kosten voor Supercharging niet gesynchroniseerd.

Rechten wijzigen

Selecteer Instellingen > Connectiviteit > Rechten wijzigen.

Alle machtigingen verwijderen

Ga naar het dashboard van je Tesla account en selecteer Toegang verwijderen.