Tesla account machtigingen

Bij het koppelen van je Tesla account zal Tesla je vragen om machtigingen voor Tessie te selecteren:

• Profielinformatie - Niet vereist.
  • Voertuiginformatie - Vereist voor alle voertuiggegevens. Als deze optie is uitgeschakeld, werkt Tessie niet.
  • Voertuigcommando's - Vereist voor voertuigbesturingen. Als deze optie is uitgeschakeld, krijg je de foutmelding "Commando verboden" voor besturingselementen.
  • Voertuiglaadbeheer - Vereist voor synchronisatie van laadregelaars en Supercharging-facturen. Als deze optie is uitgeschakeld, krijg je de foutmelding "Command forbidden" voor laadregelaars en worden Supercharging-facturen niet gesynchroniseerd.
  • Energieproductinformatie - Vereist voor toegang tot energieproductinformatie via API's of integraties.
  • Energieproductcommando's - Vereist voor het aansturen van energieproducten via API's of integraties.

Rechten wijzigen

Selecteer Instellingen > Connectiviteit > Rechten wijzigen.

Alle machtigingen verwijderen

Ga naar het dashboard van je Tesla account en selecteer Toegang verwijderen.